Wat moeten wij ouders nou met dat extra Sinterklaasjournaal?

Ik zit daar wel een beetje mee. Hartstikke leuk dat het werd aangekondigd dat er nieuws zou zijn, maar nu zit ik dus wel met een 6-jarige die niet helemaal begrijpt waarom er een nieuwe Sinterklaas komt. Want zo werkt dat toch niet? Ik vind het een beetje ondoordacht allemaal. Hoe hebben jullie dit verhaal naar de kinderen toe opgelost? Mijn dochter is het – hoop ik- tegen de tijd dat het echt weer interessant begint te worden allang vergeten, maar vandaag kreeg ik mooi wel de vraag hoe dat dan zit, zo met een nieuwe Sinterklaas. Advies graag!

Lees ook:Kleine kleuterbeautyqueens in de nieuwste Linda
Lees ook:Stem mee voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing
Lees ook:Nederlandse huishoudens met kleine kinderen weer weken in teken van Sinterklaas
Lees ook:Houden jullie het droog op moederdag?
Lees ook:Hoe hou je je kind zo lang mogelijk kind?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat moeten wij ouders nou met dat extra Sinterklaasjournaal?

 1. Wendy

  Wij hebben gewoon het verhaal verteld wat er in het sinterklaasjournaal is verteld. Want daar is niet verteld dat er een nieuwe sinterklaas komt, maar dat de grootste hulp van sinterklaas er mee stopt en daarom het volle grote boek van sinterklaas krijgt. Geen probeem, toch?

    /   Reply  / 
 2. Zwarte Piet

  Zeg gewoon dat het praatjes waren en dat sommige mensen dat hadden gezegd om leuk te doen (als grap, zoals op 1 april) Maar dat het niet waar is dat er een andere Sinterklaas komt. En vertel dan het verhaal van het journaal.
  Maar nu de waarheid: Sint heeft in het geheim een tweelingbroer. En die tweelingbroer is ook een soort van Sinterklaas. En zonder dat iemand het door heeft neemt ie wel eens de plaats in van de echte Sint. Ze lijken zelfs zo op elkaar dat wij Pieten ze niet eens uit elkaar kunnen houden, en zeker niet als zijn broer de kleding van Sint aantrekt.
  Oja… er is nog een derde broer, maar die deugd niet. Ook hij wil wel eens voor Sint spelen, maar dan wel de zwarte kant van de myte. Dick Maas heeft er onlangs nog een film over gemaakt SINT.
  Dus pas op voor namaak!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>