Koop de Flair Mama en Ariadne at Home Kinderen bij Magvilla

Ik ben gek op tijdschriften! En sinds ik kinderen heb, verslind ik tijdschriften die gaan over…kinderen. Deze maand wil ik er twee onder jullie aandacht brengen. Allereerst de Ariadne at Home Kinderen. Dit tijdschrift brengt je zoveel te gekke inspiratie voor de kinderkamer, dat je handen er van gaan jeuken. De mijne wel in elk geval! De laatste trend op gebied van kinderkamers is gelukkig heel veel kleur, want dat hoort gewoon bij een kind als je het mij vraagt. Los van de wooninspiratie nog tal van te gekke hebbedingen om heel erg blij van te worden.

En dan de Flair Mama special. Deze uitgave bevat een dubbelinterview met Tosske Ragas en Martijd Krabbe; erg leuk. En daarnaast onderwerpen als Thuisbevallen: heilig of onveilig?, Rondreizen in Australiue met drie kinderen en moeders van alle leeftijden. Wat ik zelf erg leuk vond was het artikel MeĀ  & Mini-me. En natuurlijk het artikel dat ik zelf voor deze special heb geschreven: Dorps versus platteland.

Wat let je nog! Kopen! En dat kun je hele eenvoudig doen via:

http://www.magvilla.nl/magazine/3008/ariadne-at-home-kinderen (Ariadne at Home Kinderen) en

http://www.magvilla.nl/magazine/4255/flair-mama (Flair Mama)

Lees ook:Nieuwe Ariadne at Home Kinderen vol geweldige hebbedingen
Lees ook:Nieuw gratis magazine over vruchtbaarheidsproblemen: Uitgerekend Jij
Lees ook:In Kinderen lezen over angst, perfecte moeders en zwanger & dieet
Lees ook:Naam dochter Willem-Alexander & Maxima bekend
Lees ook:Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>