Moeder spuit achtjarige dochter vol botox

Nou ja, ik lees op nu.nl een bericht waar ik toch wel een heel klein beetje van schrik! Een Engelse moeder geeft haar 8-jarige dochter botoxinjecties in het gezicht om het meisje ‘zich een ster te laten voelen’. Ik mag hopen dat ze zo’n figuur heel snel uit de ouderlijke macht zetten. Is ze helemaal gek geworden! Lees het hele bericht hier.

Lees ook:Blinde honden behandeld met gentherapie
Lees ook:Halloween-snacks: te eng om op te eten
Lees ook:Je kunt als kind maar beter niet in Rotterdam wonen…
Lees ook:Moeder laat kind (6) nachtje alleen thuis
Lees ook:Werden we na onze bevalling allemaal maar zo slank als Kate Middleton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>