Vliegen met een baby: het moet ook relaxed kunnen

Sta je op het punt om met je baby te gaan vliegen? Dan doe je er goed aan even naar dit artikel op deze site te surfen. Daar lees je de beste tips en daar vind je een checklijst met punten waar je echt even bij stil moet staan of zaken die je echt in je tas moet stoppen! Het is in het belang van zowel jou als je kind dat de reis zo relaxed mogelijk verloopt. En mag ik je een tip geven? Voorkom gewoon al te lange vluchten met een kleintje als het even kan. Doe je helemaal niemand een plezier mee.

Lees ook:Zo eet ook jouw kind later ALLES!
Lees ook:Geluk
Lees ook:Advies: neem geboorteakte kind mee op reis
Lees ook:Wijs op reis met de Zoo Trolley van Skip Hop
Lees ook:Voorkom een vechtscheiding voor DE KINDEREN!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>