Vader brengt eigen pestende kinderen naar de politie

Ik lees zojuist een bijzonder bericht op Fok.nl: een vader uit het Australische heeft zijn 17-jarige zoon en 15-jarige dochter aangegeven bij de politie wegens mishandeling. Hij betrapte hen terwijl ze een 13-jarige jongen in elkaar sloegen. Wat zou jij doen? Ik moet bekennen dat ik misschien wel hetzelfde zou hebben gedaan om een statement naar de kids te maken. Dit kan toch ook gewoon ECHT niet?Het incident gebeurde toen de vader drie straten van zijn huis zijn kinderen betrapte op het mishandelen van een jochie omdat die een bril had, en ze daarbij zijn kaak braken. De vader stapte woedend uit, gooide zijn kinderen in de auto, en leverde ze, na het slachtoffertje thuis te hebben gebracht, in bij de politie. De vader, vroeger zelf ook gepest wegens zijn bril, heeft ook de auto van de zoon en het paard van de dochter verkocht. De daders zeggen er spijt van te hebben, en willen dat het geld van de verkoop richting het slachtoffer gaat. Ook heeft de dochter een excuusbrief geschreven.

Lees ook:Snel! Leg het wapen onder de baby en stop de drugs in zijn kleertjes… (zo hoort het ouderschap dus niet!)
Lees ook:Laat je kinderen met dit weer geen seconde alleen in de auto
Lees ook:Ouders laten kinderen uren in hete auto achter
Lees ook:Drie meisjes van dertien omgekomen
Lees ook:Zo belangrijk is meekijken met chatten van kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>