Trek in een ijsje…gemaakt van moedermelk?

Nou ja! Dat is toch echt te vies voor woorden: een ijswinkel in Londen verkoopt vanaf vandaag ijs met moedermelk! ‘Als het goed is voor kinderen dan is het ook goed voor anderen’, zegt de eigenaar van de ijsjeszaak. Kom op zeg! Het is goed voor baby’s! Niet om ijs van te maken!De melk wordt gemengd met vanille en citroen. Voor deze ‘Baby Gaga’ moet wel 14 pond worden neergeteld. Dat komt neer op zo’n 16 euro. De moedermelk komt van 15 jonge moeders die reageerden op een advertentie. Een van de moeders, Victoria, heeft het ijs geproefd en vindt het heerlijk. ‘Het smelt in je mond en ik verdien er nog wat aan ook’, zei ze.

Lees ook:Onveilige kinderkleertjes bij V&D teruggehaald
Lees ook:Iene miene mutte
Lees ook:10-jarig meisje zingt Born this way van Lady Gaga zo mooi dat de zangeres haar opbelt!
Lees ook:Baby van 6,8 kilo ter wereld gekomen (Filmpje!)
Lees ook:Kindje kopen op….Marktplaats!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Trek in een ijsje…gemaakt van moedermelk?

 1. Corset-lover

  De eigenaar heeft gelijk wat betreft dat moedermelk behalve voor baby’s ook voor anderen gezond is, maar om het in ijs te verwerken is totaal onzinnig.
  Vind het bovendien ook schandalig dat hij er een extreem hoge prijs van 16 euro per ijsje voor durft te vragen.
  Worden er tegenwoordig hulpmiddelen als afkolf-apparaten gebruikt om de borsten leeg te zuigen, zelfs elektische vacuumpompen, eeuwenlang werd de moedermelk met de hand uit de borst gemolken zoals koeienuiers met de hand gemolken werden. Doordat er veel koeienmelk gedronken en vlees van runderen gegeten werd bleven de borsten erg veel en heel lang moedermelk prduceren.

    /   Reply  / 
 2. Mahmoud Ahmadinejad

  Haha… mamamelk… jam jam… lekker lekker… ik zuig liever der k(tje leeg..!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>