Boek over zeilen met (kleine) kinderen uitgebracht

Op 2 maart aanstaande presenteert schrijfster Gemma Drohm haar boek ‘De kinderen aan boord vaargids’ in het Zeiltheater. In het boek staan tips en praktijkverhalen over zeilen met kinderen en tips over leuke jachthavens aan wal om met de kinderen heen te gaan. Het is inderdaad niet niks en het vraagt een flinke voorbereiding met je kids het water op te gaan. Maar als je die stap neemt is het ook echt genieten van de heerlijke vrijheid die je dan overvalt!Gemma Drohm is moeder van drie kinderen en enthousiast zeilster. Op haar website www.kinderenaanboord.nl staan al veel ervaringen en tips. Deze zijn samen met persoonlijke ervaringen gebundeld in het boek. Ook staan hierin plattegronden met attracties die leuk zijn voor de kinderen om heen te gaan. Het eerste exemplaar van haar boek biedt Gemma op 2 maart aan Ruud Stam van de Stichting Sailing Kids aan. Deze stichting waarvan Ruud Stam oprichter is, organiseert zeilvakanties voor chronisch zieke kinderen en hun gezin. Een deel van de opbrengst van het boek komt ten goede aan deze stichting. Ook op zaterdag 5 en zondag 6 maart geeft Gemma een presentatie over zeilen met kinderen.

Lees ook:Lezen over kerst: O, Dennenboom van Jacques Vriens
Lees ook:Tips nodig? Lees het moederschapsboek van Tori Spelling!
Lees ook:Boek over dik kindje krijgt veel kritiek
Lees ook:Het geheime ingrediënt: Tof en leerzaam boek voor avontuurijke kinderen
Lees ook:Derde kind voor Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>