70% jonge meisjes op dit moment verliefd

k moet het eigenlijk enorm geheim houden, maar toch een klein tipje van de sluier: as we speak is er een meisje verliefd op mijn zoon van bijna tien. Hij niet op haar, dus het mag niet aan de grote klok, maar als jullie niets zeggen… Ze is niet het enige meisje dat kampt met verliefde gevoelens… Ruim 70 procent van de Nederlandse meisjes is namelijk op dit moment verliefd. En echt niet allemaal op mijn zoon hoor. Justin Bieber blijkt voor velen de ideale lover. Dat blijkt uit onderzoek van online gamingplatform GirlsGoGames onder in totaal 100.000 meisjes uit Nederland, Groot-Brittannië, Amerika en Duitsland.In andere landen bleek een ongeveer even groot percentage meisjes verliefd te zijn. In Nederland blijkt 35 procent van de ondervraagde meisjes ‘veel te verlegen’ te zijn om de jongen waarop zij verliefd is te vertellen dat zij hem leuk vindt. Bijna een kwart (24 procent) vertelt het hem wél zelf en 16 procent besluit het online via de chat te vertellen. De liefde verklaren via sms (7 procent) of Hyves (5 procent) blijkt minder populair.
Zanger Justin Bieber blijkt de ideale Valentijn te zijn voor 39 procent van de Nederlandse meiden. Ook in de andere drie landen is hij veruit het populairst. In Nederland staat Twilight-acteur Taylor Lautner op de tweede plek (25 procent).
Bijna vier op de tien (39 procent) zou het liefst een romantische afspraakje krijgen op Valentijnsdag. Ook een brief van een geheime aanbidder (21 procent), een teddybeer (20 procent) of bloemen (10 procent) wordt gewaardeerd. Snoep (5 procent) en een serenade (2 procent) blijkt minder geliefd onder de jonge meiden.

Lees ook:Moeders: onderschat het belang van gevarieerde voeding niet!!!
Lees ook:Nederlandse kids gaan snel op zichzelf wonen
Lees ook:Verliefd
Lees ook:Een vijfde van de Nederlandse kinderen te dik!
Lees ook:Kinderen maken zicg ernstige zorgen om hun gewicht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “70% jonge meisjes op dit moment verliefd

 1. marie

  ik ben verliefd op je i love you

    /   Reply  / 
 2. kiera

  Hello wil you met my verkiring pleas Ilove you sgatje gr kiera

    /   Reply  / 
 3. zarah

  I LOVE YOU JB AAAAAAHHHHH!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>