Gratis Victor Veilig-poppen bij Univé-autoverzekering voor veiliger buitenspelen

VVN werkt samen met verzekeraar Univé om de aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid van kinderen. Zij maken daarbij gebruik van Victor Veilig (ja, hoe bedenk je het!), een waarschuwingspop die automobilisten attent maakt op spelende kinderen.  Ik heb ooit een keer op tv gezien hoe een hologram van een spelend kind automobilisten moet waarschuwen. Heel freaky, maar wel effectief. Ik denk dat een waarschuwingspop ook werkt. Ik schrik tenminste altijd wel weer van zo’n gifgroen poppetje langs de kant van de weg.Victor Veilig is een opvallend kunststof mannetje met een vlaggetje in zijn hand. Kinderen kunnen Victor makkelijk meenemen en bij hun speelgebied aan de weg zetten. Ook plaatsen veel peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en basisscholen Victor Veilig bij de ingang. Zo worden automobilisten ervoor gewaarschuwd dat er spelende of schoolgaande kinderen in de buurt zijn. Tijdens de actieperiode verstrekt de verzekeraar gratis Victor Veilig-poppen aan nieuwe en bestaande klanten met een Univé-autoverzekering. Daarnaast krijgen de klanten gratis een jaar lang een kennismakingslidmaatschap van VVN.

Lees ook:Geen naschoolse opvang voor 20.000 kinderen
Lees ook:Een op de vijf kinderen naar kinderopvang
Lees ook:Nederlands kinderdagverblijf bindt kinderen vast
Lees ook:Er komen lange wachtlijsten voort de kinderopvang
Lees ook:Met MyBee veilig surfen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gratis Victor Veilig-poppen bij Univé-autoverzekering voor veiliger buitenspelen

  1. snaplay

    ik heb die poppen van viktor veilig langs de weg zien staan en hebben een fluoriserende lichtgevende kleur zodat de automobilist de poppen meteen ziet staan omdat zij zo opvallen en hun snelheid op tijd kunnen minderen. Als er geen borden hadden gestaan met die lichtgevende kleur dan zou de automobilist sneller hebben gereden dan dat er poppen langs de weg staan die ze in de verte zien naderen. Bij scholen en waar kinderen vaak oversteken. Drukke straten enz. En dan minderen ze snelheid en houden er dan rekening mee dat kinderen daar gaan oversteken.

      /   Reply  / 
  2. snaplay

    er zijn ook verkeersdrempels en verkeersbrigadiertjes die kinderen mee helpen oversteken. Vooral waar veel verkeer langskomt. Ook viktor veilig is een lichtgevende pop die je in de verte ziet aankomen en dan kun je je snelheid minderen als automobilist.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>