Wal-Mart lanceert make-uplijn voor 8 tot 12-jarige meisjes

De Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart lanceert een cosmeticalijn voor acht- tot twaalfjarige meisjes. De make-up van GeoGirl, bedoeld voor lagereschoolkinderen, bevat natuurlijke ingrediënten als lavendel, granaatappel en groene thee, de verpakking is gemaakt van gerecycleerde materialen. Meisjes kunnen zich vanaf 21 februari verwennen met scrubproducten, maar ook kalmerende crèmes en blush. Goed initiatief! Beter dat kinderen zichzelf insmeren met iets dat goed is voor hun huidjes (want het is een illusie dat je het tegen houdt!) dan dat ze zich storten op de bende die je in speelgoedwinkels kunt kopen.De kleuren zijn goedgekeurd door mama’s: dat betekent dat ze er fel uitzien in de verpakking, maar subtiel zijn wanneer je ze aanbrengt. De lijn is bij Wal-Mart te koop vanaf 21 februari. Mijn  vraag is natuurlijk: Wanneer kunnen we dit in Nederland verwachten?

Lees ook:Mart Visser is op zoek naar Mini-Muze voor komende kindercollectie
Lees ook:Meisjes ingeënt tegen baarmoederhalskanker
Lees ook:Bestel je feestdageninkopen gewoon online: wel zo makkelijk
Lees ook:Zorg goed voor de tere babyhuid
Lees ook:52% meisjes wil baarmoederhalskanker-inenting niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>