The House of Anubis scoort flink in Amerika

Dit weekend ging ‘House of Anubis’, de door Studio 100 geproduceerde remake van ‘Het Huis Anubis’ in première bij Nickelodeon US met twee extra lange afleveringen van telkens één uur. Op zaterdag keken gemiddeld meer dan 2,4 miljoen kinderen, op zondag zelfs meer dan 2,6 miljoen.  Dit zijn zonder meer schitterende resultaten. Zowel op zaterdag als zondag deed Nickelodeon het tijdens het tijdsslot van ‘House of Anubis’ dan ook beter dan de concurrenten. Op zondagavond was ‘House of Anubis’ in zijn tijdsslot het tweede best bekeken programma in basic cable na USA’s ‘Law and Order’: SVU. ‘House of Anubis’ is een remake van het populaire ‘Het Huis Anubis’ dat binnenkort aan een 6e seizoen begint op Nickelodeon België & Nederland, en waarvan er inmiddels ook een succesvolle remake met Duitse acteurs te zien is op Nickelodeon Duitsland. Ook in Zweden & Mexico is de reeks intussen in een gedubde versie te bekijken.
De Nederlandstalige versie van de reeks wordt al enkele jaren opgenomen door Studio 100 in Schelle & Londerzeel, en ook voor de Duitse remake ‘Das Haus Anubis’ gaan de opnames door in Schelle.
Seizoen 1 van ‘House of Anubis’ voor Nickelodeon US wordt door Studio 100 opgenomen in Liverpool (Verenigd Koninkrijk). Studio 100 is hiermee het allereerste Europese productiehuis dat een televisiereeks maakt voor deze Amerikaanse zender.  Vanaf maandag 10 januari is de gloednieuwe tv-reeks ‘House of Anubis’ dagelijks te bekijken om 19u op Nickelodeon US. Daarmee zullen 97 miljoen Amerikaanse gezinnen overal in de VS de reeks in prime time kunnen bekijken!

Lees ook:Huis Anubis film: leuke herfstvakantietip?
Lees ook:Nickelodeon wint van Zapp en Jetix
Lees ook:Seizoensontknoping van succesreeks Hotel 13 nu op DVD!
Lees ook:Nieuw boek: ‘De uitverkorene’ van Het Huis Anubis
Lees ook:Nieuwe serie Het huis Anubis volgende week van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>