K3 Kathleen blijft voor kinderen zingen en krijgt eigen programma

Voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts wil voor kinderen blijven zingen. “Dat K3-verleden wis je niet zomaar uit. Afgelopen zomer heb ik veel opgetreden en het was duidelijk dat kinderen mij nog steeds in hun hart sluiten”, zo lees ik op Nu.nl. Tja, als ik eerlijk ben denk ik dat ik haar ook nooit zal kunnen zien als iemand die zingt voor volwassenen. Het blijft denk ik waarschijnlijk voor altijd iemand met een K3 stempel. Ik denk dan ook dat ze er goed aan doet de kinderen trouw te blijven, hoewel ik niet verwacht dat ze ooit weer zo’n succes zal behalen als met de anderen twee K’s. De 32-jarige zangeres heeft geen spijt van haar vertrek bij K3. “Ik heb nu een veel rustiger leven. Vroeger moest ik altijd rekeningen houden met de twee anderen.” Van een afstandje blijft ze haar oude collega’s wel volgen, al is hun contact wat verwaterd. “Dat begrijp ik wel. Zij hebben het heel druk en ik heb nu ook een heel ander leven.” De zangeres bracht vorig jaar haar eerste soloalbum uit en is momenteel bezig met het opnemen van een aantal videoclips. Begin volgend jaar moet ze bevallen van haar eerste kind. Na de geboorte van de kleine gaat Aerts het kinderprogramma Kathleen-twee-drie presenteren.

Lees ook:Eerste soloplaat van K3′s Kathleen (filmpje)
Lees ook:Liefdesbaby voor 42-jarige Trijntje Oosterhuis in aantocht!
Lees ook:Do bevalt van zoontje Jip!
Lees ook:Baby op komst voor Caro Emerald
Lees ook:Kraamergernissen: van kraamvrouw tot visite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>