12-jarige redt vader die epileptische aanval in auto krijgt

De 12-jarige Giovanni uit Lobith heeft deze week het leven van zijn vader gered. Het ventje handelde op de snelweg A27 bij Oosterhout wel heel doeltreffend toen zijn vader achter het stuur een epileptische aanval kreeg. Volgens het KLPD pakte de jongen direct het stuur en reed hij de auto, die 120 kilometer per uur reed, de vluchtstrook op. Met de handrem bracht hij de auto daar tot stilstand. Vervolgens belde hij direct 112.  Zijn vader is overgebracht naar een ziekenhuis voor onderzoek en maakt het naar omstandigheden goed, aldus een zegsman. Nou, zoiets is wel een vermelding op kinderspul waard toch?

Lees ook:Kinderen houden hart vast als ouders autorijden
Lees ook:Drie meisjes van dertien omgekomen
Lees ook:Snel! Leg het wapen onder de baby en stop de drugs in zijn kleertjes… (zo hoort het ouderschap dus niet!)
Lees ook:Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes
Lees ook:Tip: geef je peuter nooit de sleutels van je Jeep…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>