Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken

Als wij kampioen zijn geworden en de Beesies hun taak gedaan hebben, krijgen ze een tweede leven. Albert Heijn namelijk graag alle Beesies terug, voor een goed doel.  In totaal zijn de afgelopen weken zo’n 31 miljoen Beesies gemaakt en weggegeven. Albert Heijn denkt dat kinderen in ontwikkelingslanden erg blij met de speeltjes zullen zijn. Nou, dat vind ik een prachtig initiatief!De Beesies die niet door AH worden weggegeven, worden op een verantwoorde manier vernietigd.  En dat vind ik dan weer heel zielig… Je ziet ze liggen, in een verbrandingsoven; helemaal in paniek… Ze komen niet terug in de winkels. AH bedenkt voor een volgend toernooi weer nieuwe gadgets.

Lees ook:Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen
Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Meerkleurig brood doet kinderen beter eten
Lees ook:AH brengt toch extra producten uit voor mini-winkeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>