Laat NOOIT je kind alleen in de auto achter!

Ik begrijp de berichten echt niet die melding maken van de zoveelste keer dat er een baby nét op tijd uit een hete auto is gered. Hoe moeilijk is het die les voor eens en voor altijd in je oren te knopen en je kind NOOIT achter te laten in een auto? Je vergeeft het jezelf toch nooit meer dat door jouw laksheid je kind doodkookt op de achterbank? Kansloos! Net als ouders die op de fiets stappen met een kind in de draagzak op hun buik. HELE HOGE boetes uitdelen. Misschien dat we daar een beetje mee voorkomen dat dit soort berichten wederom onze aandacht moet trekken.

Lees ook:Kind bedenkt oplossing voor ‘vergeten kinderen’ in snikhete auto’s
Lees ook:Roken met een kind in de auto: in en in slecht!
Lees ook:Laat je kinderen met dit weer geen seconde alleen in de auto
Lees ook:Lieke van Lexmond: kind in draagzak op de fiets, onverantwoord?
Lees ook:Kinderen in het midden van de achterbank zetten veiligst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>