Deed het Jeugdjournaal de verslaggeving rondom Milly goed?

Zojuist las ik op Elsevier dit artikel van José van der Sman over Milly Boele en de manier waarop het Jeugdjournaal aan berichtgeving heeft gedaan omtrent haar verdwijning en dood. Een helder artikel, met een goede toon als je het mij vraagt. Niets kritiek uiten op het feit dat het Jeugdjournaal het verhaal brengt, maar uiteen zetten waarom dat geen kwaad kan en al helemaal niet op deze manier. Ik ben blij dat de kinderen van nu zo’n programma hebben om het nieuws door voorgeschoteld te krijgen. Mocht je nog twijfelen, kan ik je aanraden het stuk eens te lezen.

Lees ook:Aangrijpend artikel over pesten in de nieuwste Jan
Lees ook:Jeugdjournaal zoekt kinderen met saaie zomervakantie
Lees ook:Jeugdjournaal niet voor 6-7 jarigen bedoeld
Lees ook:Borstvoeding: wat is wel en wat is niet waar?
Lees ook:Leer je kind online beter lezen met leesspelletjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>