Nijlpaard Tanja uit Artis is op 49-jarige leeftijd gestorven

Toen ons zoontje een jaar of twee was, hebben wij een jaar een abonnement op Artis gehad. Hij was wild van Tanja. Welke aantrekkingskracht het stinkende gevaarte op hem had weet ik niet, maar hij was echt niet de enige. Zoveel andere kinderen hadden het enorme nijlpaard tot hun favoriet gedoopt… En nu is Tanja niet meer. Doodgegaan op 49-jarige leeftijd op eerste kerstdag. Triest, niet? Ik vind van wel… Een groet aan Tanja. Je was een lief beest!

Lees ook:Agressie tegen leraren door ouders: hoe triest is dat?
Lees ook:Overgewicht verhoogt kans op astma bij kinderen
Lees ook:Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!
Lees ook:Ik ben boos en toch vind ik je lief
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nijlpaard Tanja uit Artis is op 49-jarige leeftijd gestorven

  1. Lia

    Mijn zoontje van 3 had dit voorjaar de eerste kennismaking met Tanja, maar hij was wel een beetje bang; Tanja maakte een bommetje in haar bassin en het leek net of ze door de afzetting heen kwam. Ja, weet hij veel dat dat niet kan :-)

    PS. Is het misschien een idee om reacties eerst goed te keuren voordat ze worden geplaatst? Want ik zie de laatste tijd echt de meest ranzige reacties voorbij komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>