Krijsende peuter door buschauffeur uit de bus gezet

De kerstdrukte zal de buschauffeur teveel zijn geworden, maar helemaal normaal kunnen we het natuurlijk niet noemen. Toen een driejarig meisje het op een huilen zette in de bus, zette de chauffeur van Conexxion haar zonder aarzelen de bus uit. Reiziger Maarten Fokker was getuige van het incident, meldt het AD. ‘Op lijn 5 bevond zich een klein meisje van naar schatting 3 jaar oud in de bus, die nogal overstuur was en dit ook duidelijk hoorbaar maakte. De chauffeur van de bus zette zijn bus stil en liep naar achteren. Ik zag dat de chauffeur de kinderwagen pakte en deze de bus uitgooide, vervolgens pakte hij het kind bij de arm en zette haar hardhandig zonder jasje de bus uit. Tegelijkertijd zei hij tegen de moeder dat, als ze geen kinderen kon opvoeden, ze er geen moest nemen.’ De man is inmiddels geschorst. Laten we hopen dat hij nooit, maar dan ooit nooit meer aan het werk komt in de buurt van kleine kinderen! Misschien moet hij maar wasknijpers gaan maken. Ofzo.

Lees ook:Wordfeud voor kinderen niet altijd onschuldig…
Lees ook:Kinderkleding Gwen Stefani heeft wurgkwaliteiten
Lees ook:Harper Beckham stijlvolste celeb-baby van dit moment!
Lees ook:Baby van vier maanden sluit vader buiten auto
Lees ook:Anti-alcoholcampagne voor jeugd door Bacardi tegengehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>