Beha’s voor kinderen van twee jaar

Zo nu en dan hangt mijn dochter van vijf een beha van mij om haar nek. Ze kan niet wachten… Ach; schattig toch. Niets mee doen verder. Maar daar denkt niet iedereen zo over. Een Australische keten is begonnen met de verkoop van beha’s voor meisjes vanaf twee. Dan mis je toch een klein beetje aan verstand… Slofjes met hoge hakken zijn nog wel grappig, maar beha’s voor kinderen van twee… Nee, dat gaat helemaal nergens over! Lees op HLN het gehele artikel.

Lees ook:Teveel snacken doet kinderen eerder puberen
Lees ook:Babyslofjes tot maat 29 bij kleinevoetjes.com
Lees ook:Wederom rel om voorgevormde beha’s voor kleine meisjes
Lees ook:Engelse les voor driejarige kindertjes…
Lees ook:Moeder spuit achtjarige dochter vol botox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>