Enge predikant roept op kinderen te slaan met een roede

Vanmorgen las ik in het AD dit verhaal over predikant Goldschmeding, die ouders oproept hun kinderen vooral met een roede te slaan, omdat ze een pollepel niet voelen. En lekker door te slaan tot ze huilen en ‘breken’.  De man roept in zijn kerk nog meer van dergelijke waanzin en wordt momenteel goed in de gaten gehouden door justitie. Wat een enge, enge man! Lees het verhaal en huiver. Zo’n vent moeten ze opsluiten in een cel met verende wanden. Hoe dan ook, laat hem in geen geval een kerk vol makke schapen leiden!!!

Lees ook:Aangrijpend verhaal over jongeren ‘rijden met alcohol op’
Lees ook:Kind vervelend? Slaan! En hard ook! (Aldus een dominee…)
Lees ook:Wat een beetje lipgloss met je dochter kan doen…
Lees ook:Eén, twee, kopje thee
Lees ook:Verwend kind schockt Nanny Jo Frost

1 Reacties // Reageer

One thought on “Enge predikant roept op kinderen te slaan met een roede

  1. Ariel Bleier

    Thank you for an additional great article. I would like to thank you for the effort you have made in writing this article Enge predikant roept op kinderen te slaan met een roede | Kinderspul. I am hoping for more from you sooner or later as well.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>