Mag een kind van 13 alleen de wereld rondzeilen?

Die vraag houdt half Nederland bezig sinds het AD schreef over de 13-jarige Laura die van plan is na de zomer te vertrekken. Laura is van plan tijdens die reis haar Havo te halen en denkt het wel te gaan redden… Ik zou er echt niet aan moeten denken zelf zo’n ambitieus kind te hebben. Even de wereld rond! Ik vind van ons huis naar de tennisbaan al eng. Maar goed, ik ken Laura niet; misschien is ze er wel echt helemaal klaar voor. Inmiddels worden er kamervragen over gesteld. Want dat is natuurlijk ook nog een puntje; waarom mogen wij niet een weekje buiten de vakantie skiën met de kids en mag Laura wel even twee jaar wegblijven? Wat vinden jullie; onverantwoord of gewoon lekker doen als ze dat wil?

Lees ook:Waarom moeten kinderen altijd maar buiten spelen?
Lees ook:Oudejaarsavond; mogen kinderen opblijven of niet?
Lees ook:Kinderen voor Kinderen brengt Islam-propaganda vindt Wilders
Lees ook:Jonge zeilster onder toezicht bureau jeugdzorg gesteld
Lees ook:Was zoektocht ouders Maddie één grote fake?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>