Kleine kleuterbeautyqueens in de nieuwste Linda

Mijn dochter heeft vandaag haar ogen uitgekeken naar de kleuterbeautyqueens in de nieuwe Linda. Prima dat je je dochter een beetje oppimpt, maar dit gaat echt te ver hoor… ‘Het lijkt wel een Barbiepop¬† mam’, reageerde ons zoontje toen hij het zag. Inderdaad. Een freakshow, dat is wat het is. Maar natuurlijk wel weer reuze-interessant om naar te kijken… (Net als de rest van de inhoud!)

Lees ook:Meesters en juffen van Nederland: hoe correct is uw spelling?
Lees ook:Live met je kind een olifantenbevalling bekijken…
Lees ook:Fleur de muren van de kinderkamer op met een poster
Lees ook:Kinderen hebben stress vanwege kredietcrisis
Lees ook:Mega Mindy; waanzinnig leuke musical!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>