Hutten bouwen? No way! Kinderen surfen liever…

Op de website van De Telegraaf kun je lekker meekletsen over de kids. Want wat blijkt: steeds meer kinderen brengen de zomer door achter hun computer. Hutten bouwen? Daar doen ze niet meer aan. Verstoppertje spelen? Ja hooguit als het online kan. Nou, ik ben trots en blij te zeggen dat die van mij daar wel anders over denken. De Wii ligt al weken onaangeroerd in de kast en Hyves heeft z’n hoogtepunt (voorlopig) ook wel weer gehad. Ze spelen buiten met de fiets of een schepnet. Feest! Zit het je dwars dat die van jou wel de hele dag surfen? Klets dan mee op De Telegraaf!

Lees ook:81% moeders tevreden over zichzelf
Lees ook:Met MyBee veilig surfen
Lees ook:Telegraaf zet tien gezonde kindersnacks op rij
Lees ook:Zo gaan je kids zonder problemen terug naar school
Lees ook:Kinderen meest bang voor dood, ongelukken en klimaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>