Zo zou Madeleine McCann er nu uitzien

Het moet vreselijk afschuwelijk zijn, een foto te moeten tonen van je dochter zoals ze er nu uit zou hebben gezien, omdat je haar al jaren niet hebt gezien. Madelein McCann’s ouders blijven, terecht, zoeken naar hun dochter. Tot je bewijs hebt dat ze er echt niet meer is, zal die onrust blijven. Vreselijk! Twee jaar na haar verdwijning uit een appartement in Portugal tonen haar ouders beelden op de bank bij Oprah. Wat zou het een wonder zijn als het meisje ooit nog gevonden wordt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hard hoofd in heb. Prent de foto in je hoofd en kijk om je heen.

Lees ook:Maddie mogelijk in Belgiƫ
Lees ook:Dit krijg je als je je kind iedere dag fotografeert…
Lees ook:Zie hier de beroemdste tweeling ter wereld (Angelina Jolie & Brad Pitt)
Lees ook:Lees eens mee met zeilmeisje Laura Dekker
Lees ook:Behang van Pimpelmees in Wonen bijlage van De Telegraaf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>