Zo dik ben je als je een achtling verwacht…

Denk je dat je dik was tijdens je zwangerschap? Forget it!  Op internet zijn foto’s verschenen van de enorme buik van Nadya Suleman, slechts acht dagen voordat ze zou bevallen van haar achtling. De Amerikaanse website TMZ.com plaatste de foto’s van Suleman, nu moeder van 14 kinderen, met haar gigantische buik. De 33-jarige alleenstaande, werkloze moeder had al zes kinderen toen ze op 26 januari dit jaar het leven schonk aan Maliah, Noah, Jonah, Isaiah, Nariah, Jeremiah, McCai en Josiah. Ik zou niet graag met d’r ruilen…

Lees ook:Achtling van Octomama kijken op SBS6
Lees ook:Achtling krijgt eigen televisieprogramma en ‘onze’ Reinout gaat het maken
Lees ook:Reallife show voor octomama
Lees ook:Ik zoek met spoed een alleenstaande vader!
Lees ook:9-jarige krijgt baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>