Winnie de Poeh terug van weggeweest

Je smelt van ‘m; van Winnie de Poeh. En het dikke beertje komt terug. Uitgevers in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten hebben bekendgemaakt op 5 oktober een nieuw boek over de avonturen van Poeh-beer te publiceren. ‘Return to the Hundred Acre Wood’ is de titel van het eerste geautoriseerde vervolg op de verhalen van A. A. Milne.

Het nieuwe boek is geschreven door romancier en toneelschrijver David Benedictus en geïllustreerd door de Britse kunstenaar Mark Burgess. In Groot-Brittannië brengt uitgever Egmont Publishing het boek op de markt, in de VS wordt het uitgegeven door Dutton Children’s Books, onderdeel van Penguin. Winnie de Poeh verscheen voor het eerst in 1926 in het boek met de gelijknamige titel.

Lees ook:Winnie de Poeh met animatiefilm in de bioscoop
Lees ook:Winnie the Pooh maakt zijn comeback!
Lees ook:Prins George en Harper Beckham populairste kids van Groot-Brittannië
Lees ook:Van Dale komt met medisch woordenboek voor kinderen
Lees ook:Middelste kind Victoria en David Beckham op lijst best geklede mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>