Reformatorische school houdt rokken verplicht met kou

Het broekverbod op de reformatorische school in Apeldoorn blijft ondanks de ijzige kou gewoon van kracht. Wat een treurnis. Op zo’n school wil je je kind toch niet hebben? De leiding van de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap wil vasthouden aan de geldende kledingcode. Veel meisjes zeiden tegen Omroep Gelderland te hebben geklaagd bij de teamleiding over de rokkenplicht. De voorzitter van het College van Bestuur van de school zegt geen klacht te hebben gehoord. Jaja!

Lees ook:Ophef verbod educatie voor meisjes bij Taliban?
Lees ook:Netjes opgevoed
Lees ook:Geen loonsverhoging voor trage leraren
Lees ook:Minder kinderen in Taiwan
Lees ook:Niet populaire meisjes worden op latere leeftijd dik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>