Gelukkig 2009!

Jaarwisseling goed doorgekomen? Kinderen feest gehad vannacht? Mooi! Dan wenst de redactie van kinderspul.blog.nl je het allerleukste 2009 toe! Blijf het nieuws hier volgen, en blijf ons ook tippen! Leuke kinderwebwinkels, kindernieuws, kinderuitjes – alles over kinderen kan naar [email protected]!  

Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes
Lees ook:Uitdelen: hoe een moeder een Bumba-circus in elkaar knutselde
Lees ook:Nieuwe Bengh collectie maakt ons blij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>