Opa en Oma; 32 en 33 jaar jong!

Ik ben 31 en heb redelijk jong kinderen gekregen. Onze oudste is 7 en de jongste is 4. Jong, maar niet uitzonderlijk jong. Want je kunt op mijn leeftijd ook al oma en oma zijn, zo bewijst een echtpaar uit Friesland. Naomi (32) en René Ykema (33) uit Brantgum zijn grootouders geworden van baby Bram Lucas. net als Naomi, werd ook haar dochter op haar zestiende moeder…Naomi werd moeder van dochter Aïda toen ze pas 16 jaar oud was. De meisjes Eva (14), Anne (12), Rebecca (10) en Demi (7) volgden daarna.

Lees ook:In vijf minuten moeder en oma worden: het kan!
Lees ook:Ja zal maar Daan of Emma heten…
Lees ook:Kinderen maken Doutzen Kroes succesvol model
Lees ook:Dit krijg je als je je kind iedere dag fotografeert…
Lees ook:Dit zin de populairste kindernamen van het eerste half jaar van 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>