Snotterende kinderen schrik van de Nederlander

Nederlanders zijn bang voor kinderen die verkouden zijn. Een derde vreest aangestoken te worden door een ziek kind. Dat blijkt het Vicks Nationaal Verkoudheidsonderzoek 2008. Tja…herkenbaar hoor. Als de kinderen beginnen te snotteren, slaat bij mij ook de schrik om mijn hart! Want dat je zelf een paar dagen later ook gaat, is zeker!


Naast kinderen worden ook collega's (20 procent) en partners (12 procent) gezien als grote veroorzakers van verkoudheid, blijkt uit het onderzoek, dat is uitgevoerd door TNS Nipo onder ruim 500 ondervraagden.
Eenmaal geveld door een verkoudheid ergeren Nederlanders zich vooral aan hun loopneus, of juist hun verstopte neus. Ook keelpijn wordt als storend gezien. Bijna 70 procent van de ondervraagden zoent minder, als ze verkouden zijn.

Lees ook:Sigaretten moeten buiten zicht kinderen blijven
Lees ook:Wij beschermen onszelf en onze kinderen niet voldoende tegen de zon!
Lees ook:We gaan op vakantie en nemen mee…ons tablet!
Lees ook:Aantal jongeren dat rookt daalt gestaag
Lees ook:Kinderen poetsen liever met de hand dan elektrisch de tanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>