Vrouw bevalt van dochter en komt met zoon thuis

Een Roemeense vrouw die in een ziekenhuis was bevallen van een dochter kwam met een jongetje weer thuis… Tja, dan heb je dus echt niet heel erg goed opgelet met wat je het ziekenhuis uitloopt! Zoiets overkomt je toch niet??? Kunnen jullie je dat voorstellen?

Het Roemeense echtpaar, net na de hereniging met hun dochter Ana Maria. De 35-jarige Cristina Zahariuc had haar kersverse dochter in doeken gewikkeld mee naar huis gekregen. Toen ze thuis de luier van haar kind wilde verschonen bleek er een jongen op de commode te liggen. Ze vertelt: "Ik was verbijsterd toen ik het merkte. Ook de grootouders en vrienden die op bezoek waren, wisten niet wat ze zagen". Volgens het Santa Maria-ziekenhuis zijn de baby´s verwisseld omdat ze bijna dezelfde achternaam hebben: Zahariuc and Zaharia. De wiegjes stonden ook nog eens naast elkaar. De ouders zijn niet boos maar vooral blij dat ze na een telefoontje naar het ziekenhuis uiteindelijk hun dochter Ana Maria mee naar huis kregen.

Lees ook:Verhaal van het meisje dat iet kon wachten gaat de hele wereld over
Lees ook:WAT? Vrouw probeert baby uit Woerdens ziekehuis te stelen!
Lees ook:Vierde zoon voor Frans en Mariska Bauer
Lees ook:Chip je baby om verwisseling te voorkomen
Lees ook:Online ziekenhuis moet angst bij kinderen wegnemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>