Wintertijd en kinderen: echt geen uurtje extra slaap!

Vannacht gat de tijd een uur achteruit en hebben we dus een uur langer te slapen. Maar ja, vertel dat een jong kind maar eens. Die hebben een keurig biologisch klokje, dat na 12 uur slaap weer afgaat. En dus heb je er al ouder helemaal niets aan, aan dat uurtje extra. Ik kan iedereen aanraden er toch van te genieten door de dvdspeler met dvdtje klaar te zetten, zodat je toch, net als de rest, even kunt uitslapen.

Lees ook:Kinderloos weekend; wat kan dat toch genieten zijn!
Lees ook:Sinterklaashysterie weer algeheel en compleet
Lees ook:Uit eten met je kinderen: waar doe je dat nou het best?
Lees ook:Wat is goed is aan uitslapende kinderen
Lees ook:Deed het Jeugdjournaal de verslaggeving rondom Milly goed?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>