Ouders vergeten kind op vliegveld; waar zit dan je verstand?

Net zoals ik me totala niet kan voorstellen dat je je kind vergeet achterin de auto, komt het volgende verhaal me ook niet als normaal voor. Een Israëlisch echtpaar is zondag bij het vertrek vanaf de luchthaven Ben-Gurion een van hun vijf kinderen vergeten op het vliegveld. Zeker, vijf is niet niks. Maar om er nou een te vergeten… 

Het ultraorthodoxe gezin was na het inchecken zo opgegaan in het belastingvrij winkelen, dat het zich moest haasten om de vlucht naar Parijs te halen.  Een 3-jarig dochtertje raakte in de verwarring de rest van het gezin kwijt, maar de ouders merkten pas dat ze het kind waren vergeten toen ze tijdens de vlucht te horen kregen dat het huilend om haar moeder door een politieagent was gevonden op de luchthaven. Een medewerker van de maatschappij vloog het gezin met het meisje op de eerstvolgende vlucht na naar Parijs, waar het met haar ouders werd herenigd.

Vinden jullie zoiets goed te praten? Ik niet!

Lees ook:Jongeren raken nogal eens hun telefoon kwijt…
Lees ook:Liever geen kinderen aan boord van een vliegtuig
Lees ook:Dag van nationale rouw…
Lees ook:Een nieuw boek over ‘de buik van mama’
Lees ook:iCentre Nederland maakt slechte 1 aprilgrap basisschool goed

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ouders vergeten kind op vliegveld; waar zit dan je verstand?

  1. Feiter

    juli 2007:Beau van Erven Dorens is op Schiphol zijn kind vergeten. Het gezin Van Erven Dorens vertrok vrolijk naar Italiƫ. In het vliegtuig was Beau lekker bezig met zijn oudste twee zoons, tweelingbroers Bram en Tijn. Vrouwlief hield zich bezig met baby Jan.

    Plotseling realiseerde Beau zich dat hij zoon Bobbie niet bij zich had. Hij vroeg zijn familieleden of zij de 3-jarige Bobbie hadden gezien. Iedereen antwoorde ontkennend. Beau beschreef het drama in zijn column in de Volkskrant. “Mijn hart schoot omhoog, mijn keel in. Mijn adem stokte”, schrijft hij.

    De presentator besefte dat hij zoonlief moederziel alleen had achtergelaten in de vertrekhal van Schiphol. Beau rende in paniek naar de vliegtuigdeur. De stewardess lichtte de piloot in waarop het vliegtuig terug naar de slurf reed. In de gate stond Bobbie te wachten met een oplettende grondstewardess. “Ik greep hem vast en liet hem niet meer los. Ik, de grootste lul op aarde”, schrijft Beau in zijn column.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>