Moeder bevalt van Duo Penotti tweeling

Zo nu en dan doet moeder natuur iets grappigs. En als je als ouders donker en blank mengt en je krijgt een tweeling, dan bestaat de kans, hoewel heel miniem, dat jullie mix zich doorzet in de kinderen. En dan krijg je een blank en een donker kindje! Het overkwam een echtpaar dat in een zieknhuis in Berlijn beviel.  De moeder van de gezonde jongetjes Leo en Ryan, die op 11 juli zijn geboren, is afkomstig uit Ghana in West-Afrika. Hun vader komt uit Potsdam in het oosten van Duitsland. Het is zeldzaam dat tweelingen een verschillende huidskleur hebben.

Lees ook:Tweelingen brengen geluk
Lees ook:Tweelingen vroeger geboren en grotere overlevingskansen
Lees ook:Tweede keer blank/zwarte tweeling in één gezin!
Lees ook:Wow! Vrouw bevalt van twee identieke tweelingen!
Lees ook:Babyzeeleeuw in Artis: leuk om met de kids te kijken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>