Russische baby vernoemd naar Guus Hiddink

Martijn Krabbé heeft zijn jongste zoon Achilles genoemd. Waanzin natuurlijk. In Rusland slaan ze ook een beetje door: Uit vreugde over het succes van Rusland op het EK is in Siberië een pasgeboren kind vernoemd naar bondscoach Guus Hiddink. Een jongetje in de stad Bolotnoje kreeg de naam 'Guus Jevgenjevitsj Gorodnikov'. Ik weet het niet…. De naam Guus valt een klein beetje buiten de andere twee namen!

Lees ook:En nu is het afgelopen met de rare babynamen!
Lees ook:Vrijdag als kindernaam door rechter verboden
Lees ook:Er worden steeds meer iBabies geboren!
Lees ook:Zet de naam van je kind op de kleding: simply colors!
Lees ook:Amerikanen geven kinderen intimiderende namen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>