Patrick Kluivert papa van het jaar? Nee toch zeker?

Patrick Kluivert maakt kans op de titel 'PAPA! van het jaar' 2008.
Volgens Frank Meijer, uitgever van PAPA!, het tijdschrift dat de verkiezing organiseert, is de papa van nu 'een topsporter! Naast een drukke baan draait ie ook nog eens vol mee in het gezin. De vader van nu worstelt zich -na een dag hard werken, iedere dag door de files heen naar huis. Haalt boodschappen, pikt z'n kind op van de crèche en staat ook nog eens regelmatig te koken.' En daar voldoet Patrick Kluivert aan? Sorry hoor, maar mij gonst toch steeds weer de oude berichtgeving over dit patsertje door mijn hoofd. Lekker voorbeeld voor je kinderen. En ja, wat mij betreft telt je 'bagage' dus ook mee. Ik denk dat er wel betere papa's te vinden zijn (en dan hoeven dat dus niet perse beroemde papa's te zijn!)!  

Patrick Kluivert moet het in de strijd om de titel opnemen tegen: Erben Wennemars, Barry Atsma, Hans Kazan , Dennis van der Geest, Bart Bosch, Edwin Smulders, Robert Schoemacher , Grad Damen en Henny Huisman. Eerder ging de titel al naar Paul de Leeuw (2006) en Marco Borsato (2007).

Lees ook:Hebbie’um al, de nieuwe Mama – for all fabulous moms?
Lees ook:Hele gezin moet kind met overgewicht helpen
Lees ook:Boos op moeder
Lees ook:Meisjesbed Lolita door protesten boze ouders uit winkel gehaald
Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Patrick Kluivert papa van het jaar? Nee toch zeker?

 1. NuEvenNiet

  Weet je waar ik een hekel aan heb Hester? Aan mensen die altijd hun meninkje klaar hebben. Aan mensen die praten over iets waar ze geen idee over hebben. Aan mensen die alleen maar in goed/kwaad termen kunnen denken. Mensen zoals jij.

  Jij hebt nooit met Patrick gesproken of gezien hoe hij met zijn kinderen omgaat. Ik waardeer hem om zijn voetbalkwaliteiten, maar als voetbalfan kun je je haast wel doodergeren dat die man meer voor zijn kinderen leeft dan voor het voetbal.

  Als Patrick al een prijs verdient de afgelopen drie jaar, dan is het geen voetbalprijs, maar zeker een papaprijs. Toen ik in Valencia was een paar jaar geleden bij de voetbalclub vertelden de mensen mij daar helemaal tureluurs van hoe erg zijn familie en kinderen aan hem trokken. Ook in Eindhoven en Lille is dat niet anders.

  Ik ken hem persoonlijk (en hij mij ook) en als er één iemand is die van het vaderschap een beroep heeft gemaakt, dan is het Patrick wel. Maar ik zeg er meteen bij dat ik geen vergelijkend onderzoek heb gedaan en dat er vast nog meer mannen zijn die 24/7 met de kids in de weer zijn.

  Bottom-line; als je hem niet kent, schrijf dan niets en ga al helemaal niet als een meningloze meeloper hetzelfde roepen wat een paar meningmakers op de TV ooit riepen.

  Groet,

    /   Reply  / 
 2. michele

  Helemaal met nuevenniet eens.
  Vaak worden zijn jeugdzondes hem voor de voeten gegooid zonder dat mensen de achtergronden weten. Hij lijkt mij ook een topvader. EN over dat ongeluk waar vaak op gedoeld wordt. Ken je de werengouw in noord? Dat is een weg waar iedereen te hard rijdt, inclusief mijn persoon. Een rechte streep. Als je de werengouw op wil staat er een stopstreep. Dit is niet voor niks om op te rijden is het zeer onoverzichtelijk. Je stopt en kijkt heel goed of er niets aan komt en gaat er dan op. Dan is het goed te doen. Maar je moet wel stoppen. De directeur van het museum is zonder te kijken achteruit de werengouw op gereden, naieviteit waar zeker geen doodstraf op staat. Ik had hem ook aangereden. Iedereen had hem aangereden. Ik vind het ronduit belachelijk dat jij, Hester, met de alchemene opinie meegaat zonder iets van de situatie af te weten. Het is een trauma voor deze man en familie. Moeder werd in Etos op Buikslotermeerplein uitgemaakt voor moeder van moordenaar. Denk voortaan even na voor je een publiek figuur zo erg wil kwetsen. Zeer laag vind ik dit. En verdiep je voortaan in iets voor je wat roept. Komt zeer dom over. En als je ergens een mening over wilt hebben je goed recht maar doe het dan goed of kap ermee. En voor verkrachting is niet bewezen. En hoeveel bekende mensen worden niet aangeklaagd. Lekker makkelijk slachtoffer. Hij is hiervan vrijgesproken.

    /   Reply  / 
 3. Jan

  Een gescheiden vader als papa van het jaar ?

    /   Reply  / 
 4. Hester

  :)

    /   Reply  / 
 5. michele

  Ja want bij elkaar blijven in een slecht huwelijk is veel beter voor de kinderen. Wat kunnen mensen dom zijn zeg. Dan ben je meteen een slechte vader en moeder?

    /   Reply  / 
 6. Lin

  Ik vind Patrick Kluivert nou ook niet bepaald een lichtend voorbeeld, maar goed… waar ik me over opwind is waarom het persé een BN’er moeten zijn, ik bedoel… racen door de files om op tijd bij de creche te zijn?! De meesten hebben volgens mij gewoon een nanny aan huis..

  Mijn vent werkt 5 dagen per week, brengt en haalt onze zoon van en naar de creche, kookt en bouwt daarna nog eens een Lego-treinenbaan voor zijn zoontje.. hij zorgt op dit moment ook nog eens voor zijn hoogzwangere vrouw (ik!). Als er iemand is die de titel ‘Papa van het jaar’ (of beter nog ‘Papa van dit Millennium’) dan is hij het wel!

    /   Reply  / 
 7. michele

  Lin sorry hoor. Maar dat is toch normaal. Ik ben niet anders gewend. Het is toch ook zijn kind. Gaan we nu iemand nomineren als hij gewoon vader is en zich niet onttrekt van zijn verantwoording?

    /   Reply  / 
 8. Lin

  Michele, dat IS ook normaal(of zou het moeten zijn, ik zie het in mijn omgeving ook nog wel anders, maar dat terzijde)… ik ben niet degene die de verkiezing ‘Papa van het jaar’ heeft verzonnen :-) Maar als het dan zonodig toch moet, dan vind ik dat mijn vent er meer recht op heeft dan een Patrick Kluivert of een Marco Borsato.

    /   Reply  / 
 9. michele

  Ja want jij kent de heren in questie dat je over hen kan oordelen. Nee jij verzint niet papa van het jaar maar vindt die van jou van het millenium moet worden omdat hij zich niet van zijn verantwoording onttrekt? Het komt allemaal een beetje simpel over. En gelukkig heb jij ook nogeens de wijsheid om ever mensen te oordelen die je niet eens kent. Hahahahahahaha. The simpel life.

    /   Reply  / 
 10. Lin

  Michele, jammer dat je direct zo hoog van de toren blaast. Je mist mijn punt: als iets normaal is, hoef je daar geen verkiezing voor te organiseren. Moet Patrick Kluivert dan wel ‘Papa van het Jaar’ worden omdat hij zich niet aan zijn verantwoording onttrekt?

  Gelukkig heb ook jij de wijsheid te oordelen over mensen die je niet eens kent. Ik ben trots op mijn vent, ik vind hem de beste papa die er is. Als dat in jouw ogen ‘simpel’ gesteld is, dan zie ik dat in dit geval maar als een compliment.

  Discussie gesloten.

    /   Reply  / 
 11. michele

  Quote:Ik vind Patrick Kluivert nou ook niet bepaald een lichtend voorbeeld, maar goed… Oordeel? Wie oordeelt er?
  Als er iemand is die de titel ‘Papa van het jaar’ (of beter nog ‘Papa van dit Millennium’) dan is hij het wel! Onzin? Vind IK wel ja. Maar zo te lezen niet iedereen.
  Maar idd discussie gesloten zeker als iemand alles zo verdraaid. Alle goeds verder. En dat meen ik.

    /   Reply  / 
 12. R. Prinsze

  patrick kluivert!

  Papa van het jaar?
  Weten jullie dat hij een meisje heeft verkracht?
  Néé ik vind het een hele grote viespeuk, 1 meisje? misschien is hij wel papa van 3 kinderen?
  Andere verkrachte meisjes dus.

  Alsjeblieft, stem dus niet op zo”n vies mannetje

    /   Reply  / 
 13. suzanne

  alle commentaar ten spijt, ik was bij de verkiezing zelf!mijn man was genomineerd als pap van het jaar regio friesland
  hij heeft niet gewonnen maar als je het hebt over patrick kluivert, ik heb hem gezien met kleine shane en hij was zooo ontzettend lief met dat kleine mannetje.
  een echte superpapa
  ondertussen deelde hij nog handtekeningen uit en stond af en toe te praten met zijn kleinste fans
  toen we weggingen was ie op de parkeerplaats nog even aan het stoeien met een kindje van een andere regionale papa
  dus ja, hij is heeeel lief met zijn kinderen
  en wat je ooit gedaan hebt in je jeugd heeft niets te maken met het wel of niet een goed vader zijn!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>