Vrouw baart 18e kind (en het is waarschijnlijk niet de laatste!)

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar twee bevallingen en twee kinderen vind ik toch wel een redelijke max. Drie kan eventueel ook nog wel, maar bij vier houdt het wat mij betreft op. Een 41-jarige vrouw uit Amerika denkt daar anders over. Zij bevalt rond nieuwjaarsdag van haar 18e kind. Wat een waanzin! 

De Duggars wonen in een enorm huis in de Amerikaanse plaats Tontitown. Iedereen heeft zijn of haar eigen taak in het huishouden en de kinderen krijgen thuis onderwijs. De oudste is 20, de jongste negen maanden… Een rekensommetje leert dat Michelle in totaal elf jaar van haar leven zwanger was. De huidige zwangerschap is nu zes weken onderweg en alles loopt voorspoedig. Het achttiende kind hoeft overigens niet de laatste te zijn. De vader van het gezin, Jim Bob Duggar, zegt dat ze kinderen zullen blijven krijgen zolang god dat wil, meldt Het Laatste Nieuws.

Lees ook:Oudere kinderen intelligenter en groter
Lees ook:Wat de plaats in het gezin over je kinds toekomst zegt
Lees ook:Tweede kinderen socialer dan oudere broers of zussen
Lees ook:Ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap
Lees ook:WAT??? Vrouw zwanger van negenling???

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>