Moeder bevalt van dochter in auto langs snelweg

Altijd moi: bijzondere bavellingsverhalen. Heb je tenminste iets leuks te vertellen! Vandaag heeft een stel ene wel hele bijzondere bevalling beleefd. Langs de kant van de weg in Geldermalsen is namelijk een baby geboren in een auto. De ouders waren op visite toen plotseling de weeën begonnen. Ze besloten naar huis te rijden, maar onderweg diende het meisje zich al sneller aan dan de ouders hadden voorzien, aldus de politie. Ambulancepersoneel en politieagenten ondersteunden het stel bij de bevalling. Uit voorzorg was ook een traumahelikopter ingezet, maar die kon onverrichter zake terug. Moeder en dochter maken het goed. Namens kinderspul.blog.nl: Van harte!

Lees ook:Even bevallen langs de snelweg!
Lees ook:Maddie mogelijk in Belgiƫ
Lees ook:Wat ben je voor een moeder als je je 8-jarige kind botox inspuit???
Lees ook:Baby van vier maanden sluit vader buiten auto
Lees ook:Bloed gevonden in appartement waaruit Maddie verdween

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>