Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen

Albert Heijn is bezig net het ontwikkelen van koelverse maaltijden voor kinderen. De supermarktketen wil het niet bevestigen, maar volgens insiders is Albert Heijn hierover al geruime tijd in gesprek. De maaltijden zouden onder het Excellent-huismerk aangeboden moeten gaan worden. Ook Superunie zou plannen in dit segment hebben, aldus de Levensmiddelenkrant. Weer een stapje gemakzucht erbij. Waar zijn toch die ouders die nog wel een chte verse maaltijd voor de neusjes van hun kroost plaatsen? 

De stap van Albert Heijn naar de koelverse maaltijden zou een logisch vervolg zijn op de landering van de huismerk baby- en peutervoeding. Albert Heijn is vooralsnog positief over de verkoop van de babyvoeding onder eigen merk. Woordvoerder José Mes wil uit concurrentieoverwegingen geen cijfers verstrekken, maar stelt dat de eerste resultaten prima zijn.

 

Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken
Lees ook:AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen
Lees ook:Kinderen door AH massaal aan het kokkerellen geslagen
Lees ook:Vers voor je kids koken, zorgt dat ze later gezond eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>