Baby van 25 kilo schokt de wereld

Ooit gedacht dat je eigen kind misschien iets te zwaar is? Kijk dan dit filmpje. Want deze baby, die is pas zwaar!!! De dokters in Brazilië staan voor een raadsel. Hoe het kind zo zwaar kan komen is niet duidelijk. Maar 1 jaar oud, en 25 kilo, dat is niet normaal. De ‘kleine’ Mateus wordt, als hij zo door blijft groeien, 400 kilo als hij zestien is.

Lees ook:Je zwangerschapskilo’s ontrafeld
Lees ook:Vrouwen met kinderen gemiddeld vier kilo zwaarder…
Lees ook:Dikke zwangeren krijgen zware baby’s
Lees ook:Het gaat beter met de dikke autochtone kinderen
Lees ook:Label lang niet altijd goed voor een kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>