Jongeren boot Gay Pride lijkt niet door te gaan

Eerder berichtte ik al over de mogelijke jongeren-homo boot tijdens de Gay Pride, maar de plannen lijken in het honderd te lopen. Want de gemeente gaat er bij het COC op aandringen de plannen voor een speciale boot voor jongeren tijdens de Gay Pride in te trekken. De juniorenboot stuit op grote bezwaren bij het college van B&W. Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Het is een 'volwassen' feest, dat hoe je het ook wendt of keert aan seks gerelateerd is. Daar hoort geen kinderboot tussen.Burgemeester Cohen begrijpt dat het COC iets met jongeren wil doen, maar vindt dat dit plan de jonge homo's in een te kwetsbare positie manoeuvreert. Cohen gaat met het COC in gesprek om de organisatie te overtuigen het idee van de nieuwe boot te laten varen.
Cohen en stadsdeel Centrum verlenen de vergunningen voor de Gay Pride. Als zij tegen de plannen zijn, lijkt de boot onmogelijk te realiseren.

Lees ook:Homoboot vol kinderen op volgende gay-pride
Lees ook:Gay Pride; wel of niet geschikt voor kinderogen?
Lees ook:Kinderen willen dat ouders veel tijd met ze doorbrengen
Lees ook:Jongeren krijgen steun van slachtofferhulp via chat
Lees ook:Ronald McDonald VU Kinderstad geopend door Maurits & Marilène

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>