Homoboot vol kinderen op volgende gay-pride

In de categorie 'het moet niet gekker worden' het volgende bericht. De 14-jarige Danny wil volgend jaar meevaren met de gay pride, een groot botenfestival voor homo's in Amsterdam. Hij wil op een boot varen waar alleen maar jongeren van 11 tot 16 op mogen. tja, ik ben helemaal niet tegen homo's ofzo, maar dit slaat weer alles.

Volgens Danny is er maar heel weinig voor kinderen die al vroeg weten dat ze homo zijn. Homo's en lesbiennes vallen op iemand van hetzelfde geslacht, mannen die op mannen vallen en vrouwen die op vrouwen vallen dus. Jonge homo's mogen nog geen lid worden van speciale chatsites voor homo's en ook bij homogroepen voor volwassenen zijn jongeren pas welkom als ze 16 zijn.

Danny vindt het belangrijk dat je vanaf je elfde al kan praten met anderen die ook homo of lesbisch zijn. Daarom wil hij volgend jaar op een groot homo-feest in Amsterdam meevaren met een eigen boot. Het COC, dat de gay pride organiseert, vindt het een goed idee.
 

Lees ook:Jongeren boot Gay Pride lijkt niet door te gaan
Lees ook:Gay Pride; wel of niet geschikt voor kinderogen?
Lees ook:Gay Pride prima te doen met kleine kinderen
Lees ook:D66 pleit voor verschoningsruimte baby’s in mannentoilet…
Lees ook:Kinderen en begeleiders gratis naar AJAX – AZ

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Homoboot vol kinderen op volgende gay-pride

 1. hymke

  ik had een paar vragen. Vind je het niet stom dat er onderscheid wordt gemaakt tussen jongeren en volwassenen. Zijn er niet veel homo’s op jongere leeftijd die niet uit de kast durven te komen? ik moet zelf een goed betoog maken over een homoboot…
  xx hym

    /   Reply  / 
 2. Arlet

  ik heb ook een paar vraagjes..
  want ik moet ook een betoog maken over dat een homoboot voor jongeneren een goed idee is..
  misgien kan iemand mij helpen met goeie argumeten geven alvast bedankt.

  xx arlet

    /   Reply  / 
 3. cem

  wil je informatie over homo’s ik kan je erbij helpen mijn naam is cem ik ben 20 jaar oud en heb al veel ervaring bel voor meer info 0618202826

    /   Reply  / 
 4. 14 jaar

  hey ik ben op zoek naar iemand om mee te cammen ik ben zelf 14 en ik ben geil

    /   Reply  / 
 5. sara

  ja hoor

    /   Reply  / 
 6. bassiee

  paas maar ffe homomsn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>