Dagritme

Het plaatje uit het vorige bericht kwam uit de dagritme-serie van Kinderpleinen. Ik vind persoonlijk de site erg chaotisch en lang niet alle links werken. Maar afgezien daarvan kun je op deze manier doorklikken naar heel erg leuke kalenderplaatjes. Bijvoorbeeld die van Leendert Jan Vis: verdeeld in bijvoorbeeld, maanden, taken, de week. Met dagritme-kaartjes kun je kinderen helpen de dagen van de week of de volgorde van bepaalde taken te onthouden.

Lees ook:Madlilies: originele geboortekaartjes én kinderkamerkunst
Lees ook:Win kaartjes voor Geronimo de Musical
Lees ook:Vet leuk: babyslaapzak van Barbapapa
Lees ook:Dagboekschrijven tijdens de vakantie
Lees ook:Help moeders met een kleine portemonnee: Stichting Babyspullen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dagritme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>