Ik ben boos en toch vind ik je lief

Ik was wat brommerig tijdens het eten vandaag. "Schiet eens op" en "eet eens door"…, die stijl. Mijn kind zegt tussen twee happen door: "Mama, ik vind je lief". Ik verbaasd: "O ja, ook als ik zo zit te brommen?" "Ja,… soms ben ik boos op je maar dan vind ik je toch lief."

Lees ook:Boos op moeder
Lees ook:Ongebreidelde fantasie
Lees ook:Alles omgekeerd
Lees ook:Op de grasmaaier
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>