Samen een chips-baby maken en fantastische prijzen winnen

Heb jij de laatste tijd nog chips gegeten? In mijn pakje zat laatst een Insert. Dit blijkt een code te zijn, waarmee ik gratis en voor niets met iemand anders een baby kan maken op Internet. Alle baby’s die daar gemaakt worden (op de site spreken ze over geboren geworden) heten Eccky. Om een partner moet ik naar de website, alwaar ik iemand kan opzoeken om mee te flirten. En dan natuurlijk zo snel mogelijk een baby maken. En extra’s te verdienen voor de baby. Hoe méér ik flirt en hoe meer baby’s ik gelukkig maak (mag ook bij allemaal verschillende partners), des te meer kans op fantastische prijzen, zoals een Playstation. FLIRT & SCOOR staat er op de site…

Wat die extra’s zijn ga ik nu uitzoeken. Luiers? Een speen? In elk geval ben ik in de volgende stap, door een baby te maken, flirtacious geworden. Daar denken de meeste mannen denk ik iets anders over, een halve minuut na de bevalling! Aha, en nu moet ik mijn e-mailadres geven en een ‘toko’ aanmaken. Nee, dank u, dan maar geen chips-baby.

Er is wel heel erg over nagedacht. Iedere Eccky is uniek, want je vult een soort DNA-test in. Het doel van het spel is, om je Ecky binnen zes dagen op te voeden. Na zes dagen is Eccky 18 jaar en schopt de organisatie hem het huis uit. Je hebt met de andere ouder contact via MSN-messenger. Eccky is een virtueel kindje dat je samen met iemand anders opvoedt via MSN Messenger. En nu komt het!

Citaat van de officiële site:

De manier waarop jij en je ‘partner’ jullie Eccky opvoeden bepaalt hoe gelukkig ie wordt. Zorg ervoor dat jullie kindje de gelukkigste Eccky wordt van allemaal! Maar let op, probeer er ook voor te zorgen dat ‘ie jou de liefste en beste ouder ter wereld vindt. Dit bereik je door samen vaak te chatten, lekker te eten en leuke dingen te doen.

Halloooó chips-fabrikant! Wat leren wij onze jongeren hier over opvoeden????? Ik word hier licht onpasselijk van! Bron: Doritos.

Wil je reageren? Graag!

Lees ook:Bijzondere echo van baby…een beetje griezelig!
Lees ook:Wat eten we vandaag (met kleine kinderen)….
Lees ook:Ouder Coaching: als je er zelf even helemaal niet meer uitkomt
Lees ook:Meer dan zesduizend baby’s ziek door giftig melkpoeder
Lees ook:Drie-ouder-ivf komt dichterbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>