Cool: je bevalling laten vastleggen door een professioneel fotograaf

Ik kwam zojuist op Facebook deze fotografie site tegen, waar je je bevalling door fotografe Mirjam Cremer kunt laten vastleggen. En misschien denk je nou: NEE! Daar moet ik echt niet aan denken, aan al die bloederige foto’s… Kijk dan maar eens hoe het ook kan zijn. Als er een professional achter de lens staat, die de felle verlichting en de oncharmante hoeken weet te omzeilen, houd je er echt een aandenken voor het leven aan over. Wat een prachtige foto’s zeg! Je moet alleen wel even je bevalling inhouden totdat de fotografe er is. Maar dat is een kleine moeite, toch? Kijk voor meer informatie op www.purelifegeboortefotografie.nl.

Lees ook:Leg het leven van je kind vast, en plak je een versuffing
Lees ook:Hoe word je weer fit na je bevalling? Met dit boek!
Lees ook:Jools Oliver, van Jaimy ja, acht uur na bevalling weer in skinny
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op
Lees ook:Hoe moeders ├ęcht met hun kinderen in bed liggen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>