Zo bereid je je kinderen voor op gezinsuitbreiding

Wij kregen zeven maanden geleden gezinsuitbreiding en dat was voor de oudste twee kinderen toch wel heel erg spannend. Wat kun je nou doen om het voor de oudere kinderen wat makkelijker en begrijpelijker te maken? HLN zette wat tips voor je op een rijtje. En wil je je kind wat meer bij je zwangerschap betrekken, dan raad ik je aan deze ONTZETTEND leuke zwangerschapsaftelkalender te kopen. Ik heb ‘m zelf geschreven…

Lees ook:Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)
Lees ook:Zo zie jij, als moeder, er toch nog goed uit!
Lees ook:Appie en opa
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet
Lees ook:Zo maak je je kind nog sneller zindelijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>