Niet met je handen aan een zwangere buik komen!

Uiteraard kan dit weer alleen maar in Amerika: een aanklacht indienen omdat er iemand aan je zwangere buik zit. Ik vind het nogal overdreven, to say the least. Het overkomt mij momenteel ook vaak, eigenlijk alleen maar van bekenden, goede bekenden en minder goede bekenden. Ik weet dat ze er werkelijk niets verkeerd mee bedoelen en alleen maar even onder de indruk zijn van hoe bijzonder het toch is, zwanger zijn. Wat vinden jullie: is het vervelend als mensen aan je buik zitten, of juist heel lief? Hoe reageren jullie er op? Ik ben benieuwd!

Lees ook:Hoe breng je kinderen het nieuws over een gezinsdrama?
Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:LOFFF kinderkleding; heel apart en erg chique
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!
Lees ook:Niet zindelijk kind mag geweigerd worden op kleuterschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>