Fit tijdens en na je zwangerschap, met deze DVD’s!

B-Motion brengt 4 november met de DVD’s ZWANGER & FIT dé workout voor zwangere en net bevallen vrouwen, die vanuit het comfort van je eigen huis gedaan kan worden. Iedere zwangere vrouw en kersverse moeder wil gezond en fit blijven en het Zwanger & Fit programma helpt daarbij. Het unieke programma van Zwanger & Fit is samengesteld door Hollywood trainer en moeder, Erin O’Brien en haar man James Denton, bekend om zijn rol in Desperate Housewives. In de twee DVDs demonstreren zij stap-voor-stap de oefeningen die je sterk en fit maken.Erin O’Brien en James Denton bieden aanstaande moeders met de DVD Zwanger & Fit Tijdens de zwangerschap een unieke workout, die je vanuit je eigen woonkamer kan ervaren. De DVD bevat ook een partner workout gedeelte. Met de DVD Zwanger en Fit Tijdens de zwangerschap houden aanstaande moeders hun gewichtstoename onder controle en kunnen ze vanuit het comfort van hun eigen huis verantwoord trainen.

De Zwanger & Fit Tijdens de Zwangerschap DVD bevat 2 verschillende workouts:
Workout 1: 40 minuten
- Verantwoorde workout met vet-verbrandende cardio, krachttraining en ontspannende stretches.
- Geen speciale hulpmiddelen nodig  (alleen wat ruimte)
Workout 2: 20 minuten
Partner workout – Circuit training

Zwanger & Fit Na de zwangerschap
Na de bevalling willen kersverse moeders liefst zo snel mogelijk hun oude vorm terug. Het unieke Zwanger & Fit programma van Hollywood trainer Erin O’Brien helpt moeders verantwoord fit te worden vanuit hun eigen woonkamer. Naast de zorg voor de baby kunnen ze met Zwanger & Fit Na de zwangerschap makkelijk en snel weer fit worden. In slechts 15 minuten per dag worden de spiergroepen in rug, buik, billen, benen en heupen getraind met drie progressieve trainingssessies.
Bonus
- Rustige stretches
- Ademhalingsoefeningen

Releasedatum:  4 november 2013
Speelduur:
Zwanger & Fit Tijdens de zwangerschap  ca. 60 minuten
Zwanger & Fit Na de zwangerschap         ca. 57 minuten
Consumentenadviesprijs: € 14,99
Geluid: Engels gesproken/Nederlands ondertiteld

Lees ook:Sporten tijdens de zwangerschap? Dat durven veel vrouwen niet!
Lees ook:Samen Zwanger: zeven twijfels van moeders
Lees ook:Vlieg in vier minuten door een zwangerschap heen!
Lees ook:Wat depressiviteit tijdens je zwangerschap met je kind doet…
Lees ook:Roken tijdens zwangerschap verdikt bloedvatwand kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>