Lijst met wel 100 bakerpraatjes: wordt het een jongen of meisje?

Ik ben momenteel zwanger en in afwachting van de geslachtsbepalende echo. Het kan mij niet snel genoeg gaan, maar ik moet echt nog twee weken geduld hebben. Tot die tijd moet ik het doen met bakerpraatjes. Ik hou er wel van. Ik ga maar eens even dit lijstje van Babybrabbel nalopen. Jullie ook? En als je al weet wat het is: klopt het een beetje?

Lees ook:1.700 IVF behandelingen per jaar onnodig
Lees ook:Wordt het een jongen of een meisje?
Lees ook:Meer informatie bij ‘twintig weken echo’
Lees ook:Jong moeder zijn: in Mama wordt erover geschreven
Lees ook:Gezin gezocht voor Groeten uit de Rimboe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>